CALENDAR

Middle School, Session A: July 6 to July 17, 2020

9:00 AM Character Practicum 9:00 AM - 10:00 AM (60 minutes) - BJ Audition Technique for Musical Theatre 9:00 AM - 10:30 AM (90 minutes) - CIARLENE With Your Host 101 9:00 AM - 10:30 AM (90 minutes) - BJ Character Practicum 9:00 AM - 10:00 AM (60 minutes) - BJ Audition Technique for Musical Theatre 9:00 AM - 10:30 AM (90 minutes) - CIARLENE With Your Host 101 9:00 AM - 10:30 AM (90 minutes) - BJ Character Practicum 9:00 AM - 10:00 AM (60 minutes) - BJ
10:30 AM Bodies in Space: Exploring Story Through Movement 10:30 AM - 11:30 AM (60 minutes) - YARI Bodies in Space: Exploring Story Through Movement 10:30 AM - 11:30 AM (60 minutes) - YARI Bodies in Space: Exploring Story Through Movement 10:30 AM - 11:30 AM (60 minutes) - YARI
1:00 PM *Musical Theatre Dance & Choreography 1:00 PM - 2:00 PM. (60 minutes) - ALYSSA *OPEN TO BOTH MIDDLE AND HIGH SCHOOL STUDENTS Tuning the Vocal Instrument for the Stage 1:00 PM - 2:30 PM (90 minutes) -YARI *Musical Theatre Dance & Choreography 1:00 PM - 2:00 PM. (60 minutes) - ALYSSA *OPEN TO BOTH MIDDLE AND HIGH SCHOOL STUDENTS Tuning the Vocal Instrument for the Stage 1:00 PM - 2:30 PM (90 minutes) -YARI *Musical Theatre Dance & Choreography 1:00 PM - 2:00 PM. (60 minutes) - ALYSSA *OPEN TO BOTH MIDDLE AND HIGH SCHOOL STUDENTS
3:00 PM Friday, July 17, 2020 MASTER CLASS: JACOLE KITCHEN 3:00 PM - 5:00PM

Unlock Creativity and Let Imagination Soar!